Sine Marie Mohr

Advokat

Jeg startede min karriere i Justitsministeriet i 2010 og har siden arbejdet som advokat hos advokatfirmaet Horten og hos forsynings- og energikoncernen HOFOR. Senest har jeg haft ansættelse på et fynsk borgmesterkontor, inden jeg den 1. oktober 2019 startede mit eget advokatkontor, Advokat Mohr.

Kendetegnet for mit arbejde er et stort engagement, klar kommunikation og løsninger, der favner bredere end blot det juridiske. Jeg har et godt strategisk blik og interesserer mig helt grundlæggende for mennesker.

Sine Marie Mohr

Advokat

Sine startede sin karriere i Justitsministeriet i 2010 og har siden arbejdet som advokat hos advokatfirmaet Horten og hos forsynings- og energikoncernen HOFOR. Senest har Sine haft ansættelse på et fynsk borgmesterkontor, inden hun den 1. oktober 2019 startede sit eget advokatkontor, Advokat Mohr.

Kendetegnet for Sines arbejde er et stort engagement, klar kommunikation og løsninger, der favner bredere end blot det juridiske. Sine har et godt strategisk blik og interesserer sig helt grundlæggende for mennesker.