Velkommen

Mit navn er Sine Marie Mohr, og jeg er advokat med kontor i Nyborg. Hos mig får du grundigt og engageret advokatarbejde til en rimelig pris. Omgangstonen er jordnær, og du kan forvente klare svar på dine spørgsmål.

Det er ganske gratis at ringe til en snak om den situation du står i, og hvordan jeg kan hjælpe dig. Taxameteret starter først, når vi har aftalt en pris, og du har sagt god for, at arbejdet sættes i gang.

Jeg er medlem af Advokatsamfundet og omfattet af de advokatetiske regler.

FAMILIEFORHOLD


Det er vigtigt at skabe en solid juridisk ramme for dit liv sådan, at du kan bruge tiden på dét, der er endnu vigtigere, nemlig at leve det.

MERE INFO

ERHVERV


Jeg kan hjælpe dig med din virksomhed, både i opstartsfasen, hvor du skal finde den rette selskabsform og organisering, i driftsfasen, hvor arbejdsgangene skal være effektive og juridisk holdbare, og når du skal afvikle din virksomhed.

MERE INFO

PSYKISK VOLD


Hvis du er udsat for fysisk eller psykisk vold (fx af din partner) kan du altid ringe til mig til en snak om, hvilke muligheder du har for at komme ud af den voldelige relation.

HUSKØB


Det er en stor beslutning at investere i fast ejendom, og derfor gør du også klogt i at få en advokat til at se handlens dokumenter igennem for dig og kortlægge den risiko du som køber påtager dig ved handlen.

MERE INFO